Филтри

Категории

Връщане на продукт

Условия за връщане на закупен продукт

от

Selected-bg.com

Може да се откажете от закупените стоки от Selected-bg.com в рамките на 14 (четиринадесет) дни, считано от датата на получаване, в случай, че: не е ползвана, не е носена, не са премахвани етикетите, че стоката е във вида в който е получена и в съответствие с условията по чл. 55 от ЗЗП.

Моля, ако желаете да върнете закупен продукт, свържете се с нас по телефона или попълнете „Заявление за връщане“ от формата по-долу. 

Selected-bg.com, се задължава да възстанови платените от потребителя суми в срок до 14 (четиринадесет) дни от датата, на която е получена върнатата стока. Selected-bg.com не приема рекламации, ако върната стока е очевидно повредена или третирана.

Транспортните разходи по връщане на стоката са за сметка на потребителя.

Може да изпратите вашият продукт обратно при нас, след като попълните по-долу Заявление за връщане и ние се свържем с вас на email или телефон, за да уточним адрес на който да изпратите продукта.

Може да изберете от няколко начина за възстановяване на стойността на вашата покупка:

- Стойността на продукта може да бъде възстановена като пощенски паричен превод до удобен за Вас офис на Еконт експрес (до 14 дни след като получим обратно вашия пакет)

- Стойността на продукта може да бъде възстановена по банков път.(до 14 дни след като получим обратно вашия пакет)

- Стойността може да бъде генерирана като ваучер за отстъпка.(може да ползвате сумата веднага, след като получим обратно вашия пакет, за закупуване на друг продукт от нашия магазин)

 - Може да замените модела с друг от магазина на същата или по-висока стойност, ако продукта е по-скъп, ще заплатите само разликата в цената (до 2-3 дни след получаване обратно на вашия пакет)

НЕ СЕ ПРИЕМАТ ПРАТКИ ВЪРНАТИ С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ!

 

Ако желаете да върнете закупен продукт, Моля ползвайте този формуляр Заявление за връщане:

Последвай ни

 

 

Върни До Горе