Филтри

Категории

Връщане на продукт

Условия за връщане на закупен продукт

от

Selected-bg.com

Всеки потребител може да се откаже от закупените стоки от Selected-bg.com в рамките на 14 (четиринадесет) дни, считано от датата на получаване на стоката, в случай, че: не е ползвана, не е носена, не е нарушена целостта на опаковката и не са премахвани етикетите, че е във вида в който е получена и в съответствие с условията по чл. 55 от ЗЗП.

В случай, че потребителят упражни правото си по чл. 55 на ЗЗП, той следва да изпрати „Заявление за връщане“(по образец на selected-bg.com) и да върне стоката с ненарушена цялост и запазен търговски вид. При реализиране на посочената възможност Selected-bg.com, се задължава да възстанови платените от потребителя суми в срок до 14 (четиринадесет) дни от датата, на която е получена върнатата стока. Транспортните разходи по връщане на стоката са за сметка на потребителя.

Selected-bg.com не приема рекламации, ако върната стока е очевидно повредена или третирана.

Може да изпратите вашият продукт обратно при нас, след като попълните по-долу Заявление за връщане и ние се свържем с вас на email или телефон, за да уточним адрес на който да изпратите продукта.

Може да изберете от три начина за възстановяване на стойността на вашата покупка:

 - Стойността може да бъде генерирана като ваучер за отстъпка.(може да ползвате сумата веднага, след като получим обратно вашия пакет, за закупуване на друг продукт от нашия магазин)

 - Може да замените модела с друг от магазина на същата или по-висока стойност, ако продукта е по-скъп, ще заплатите само разликата в цената (до 2-3 дни след получаване обратно на вашия пакет)

 - Стойността на продукта може да бъде възстановена по банков път.(до 14 дни след като получим обратно вашия пакет)

- Стойността на продукта може да бъде възстановена като пощенски паричен превод до удобен за вас офис на Еконт експрес (до 14 дни след като получим обратно вашия пакет)

 

Ако желаете да върнете закупен продукт, Моля ползвайте този формуляр Заявление за връщане:

Върни До Горе