NEAT

Вечен, ръчно изработен, дървен часовник в който са комбинирани стилна каишка, японски механизъм и дърво така, че да можете да се наслаждавате на красота и надеждност всеки път, когато проверявате времето.

Всеки един от дървените часовници е различен, защото всяко парче дърво е уникално, но благодарение на дълготрайна, професионална обработка Ви предоставяме уникален часовник - създаден от страстта към дървото и природата.

Всички дървени часовници преминават през 20 - дневна импрегнация с патентовани смеси от масла и восъци, благодарение на които дървото ще запази очарованието си за много години.

Всички дървени часовници са с гаранция 24 месеца.

Категории

Няма продукти, които да съвпадат с този критерий

NEAT

Вечен, ръчно изработен, дървен часовник в който са комбинирани стилна каишка, японски механизъм и дърво така, че да можете да се наслаждавате на красота и надеждност всеки път, когато проверявате времето. Всеки един от дървените часовници е различен, защото всяко парче дърво е уникално, но благодарение на дълготрайна, професионална обработка Ви предоставяме уникален часовник - създаден от страстта към дървото и природата. Всички дървени часовници преминават през 20 - дневна импрегнация с патентовани смеси от масла и восъци, благодарение на които дървото ще запази очарованието си за много години. Всички дървени часовници са с гаранция 24 месеца.
Сравнение на продукти